22 mars 2009

Samhällsfördärvande parasiter

Inlägget uppdaterat 24 mars 2009

Rubriken rymmer många frågor som i många avseenden kommer att vara och synas på den här websidan i fortsättningen.
Exempelvis frågan om hur det kommer sig att enbart familjenamnet Wallenberg skrämt/skrämmer så många i Sverige? - varför det enligt ryktet är så farligt att gå familjen Wallenberg emot? - varför "gammelmedia" har/haft informella förbud att på allvar syna de Wallenbergska sömmarna? - trots att trådar löper både till och från Wallenbergsfären i alla mörklagda svenska storkandaler; från det misstänkta mordet på finansmannen Ivar Kreuger i Paris 1932, via det svenska s k miljonprogrammets byggfusk med åtföljande mögel- och sjukhuskatastrofer, Boforsskandalen, Estoniakatastrofen, et cetera, et cetera, et cetera.

Kan det vara så enkelt att svaren på alla blågula megagåtor, sedan början av 1900-talet, förborgas i den Wallenbergska familjedevisen "VARA MEN INTE SYNAS"?
Dokumentation och underlag för saklig analys av den frågan finns i överflöd. Allt som saknats/saknas är etablissemangets vilja - rättare sagt mod - att under ljus och öppenhet göra en seriös
"Wallenbergutredning".

Familjen Wallenberg har under alla omständigheter, under många decennier, lett en katastrofal utveckling i Sverige där grundläggande rätt och rättvisa förbehållits den svenska makteliten. D v s familjen Wallenberg, med vänner. En utveckling som varken kan eller kommer att fortsätta. Och har nu Wallenbergklanens järngrepp om det svenska samhället börjat svikta. Vilket tydligt framgick vid SVTs intervju med Jacob Wallenberg den 16 mars 2009. En porträttering som vore helt otänkbar på det Wallenbergska "furstendömets" storhetstid, under mitten/slutet av förra seklet (url00513).

Dessbättre har allt sin tid och närmar sig vägs ände även den hittills så (över)mäktiga Wallenbergsdynastien. Och då det är en nödvändig utveckling för (nästan)alla, ska alla websidor hos den här gruppen dra sina strån till den stacken. Inklusive OrdetKontraSaken som redan den 23 januari 2001 öppet och skriftligen försäkrade:

"Men så länge det finns ledljus och något att lägga ut ska den här websidan under skydd av (än så länge) gällande grundlagar informera om den självutnämnda härskarkast som över allt vad demokrati och folkvilja heter, kontrollerar det svenska samhället idag" (url00518)

Ett par dagar senare hade den 'obefintliga' svenska censuren, i strid med allt vad gällande lag och rätt heter, slagit till, beordrat nedsläckning av den grundlagsskyddade webtidningen, inklusive utläggning av skylten "Forbidden!".
Fast det har redan nämnts både här (url00515) och där (url00434). Ävensom den Wallenbergdominerade övergreppskulturen som sådan, i en rad gamla artiklar från OrdetKontraSaken, som utvecklingen nu bevisligen kommit ikapp(några exempel):

Alf Susaeg